Srpen 2006

Kdo je z nich ten nej???

31. srpna 2006 v 11:49 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak a tady je další anketka:o)V této anketě se máte rozhodnout,kdo je ten nejlepší...Ať už to budete brát podle vzhledu,podle toho jak hrají své role,podle sympatií...Je to jedno-prostě zvolte toho kdo je podle vás úplně nejlepší!:o)
Bude to Johnny,Orlando nebo Keira???
A kdo budete chtít,pište váše názory do komentářů!:-)

Zajímavosti o Keiře

30. srpna 2006 v 10:11 | Eviiika |  Keira Knightley
-Keira se narodila díky divadelní roli.Vážně!Její rodiče se dohodli,že pokud Sharman prodá svou novou hru,pořídí si další dítě.Hra se jmenovala "When I was a girl,I used to scream and shout" ("Když jsem byla ještě malá,řvala jsem a křičela").Sharman se hru skutečně podařilo prodat londýnskému divadlu Bush Theatre a za 9 měsíců se narodila Keira.Díky této příhodě si Keira nechává přezdívat Bush Baby neboli Křovačka:)
-Původně se jmenovala Kiera,ale Keira se přece jen lépe vyslovuje.
-Ve třech letech si řekla o agenta.Sice nevěděla,kdo to agent je,ale rodiče měli agenta,tak ho chtěla taky.
-Od malička hraje na flétnu.
-Je dyslektička.
-Při natáčení Hvězdných válek si byly s Natálií Portman tak podobné,že když byly nalíčené,tak ani jejich matky nepoznaly,která je která.
-Při natáčení Hvězdných válek se platonicky zamilovala do Ewana McGregora."Když mě pozdravil,skoro jsem omdlela,"přiznává se smíchem.
-Strašně jí štvalo,že ve filmu Blafuj jako Beckham muselo její družstvo prohrát a dokonce přemlouvala režisérku,aby to změnila:)
-Když začala produkce Pirátů z Karibiku,Keiře bylo teprve 17 let.
-Před natáčením Krále Artuše musela Keira tvrdě trénovat,aby vypadala jako opravdová bojovnice.Naučila se šermovat,boxovat,střílet z luku,bojovat se sekerou i nošem.Legrační je,že podstoupila dlouhý výcvik jízdy na koni,ale ve filmu se v sedle vůbec neobjeví.A jelikož se Keira v tomto filmu jedinou známější tváří,stala se před premiérou těžištěm veškeré propagace Krále Artuše.Trochu nespravedlivě,nutno dodat,neboť Guinevara do příběhu vstoupí teprva po čtyřiceti minutách,dávno poté,co jsou představeni ostatní hrdinové.
-Když nedávno procházela letištní halou v Glasgově,přistoupil k ní její fanoušek a řekl jí:"Hrozně se omlouvám,ale mohl bych vás políbit?"A keira na to:"Proč ne?":)
-Neodmítla by rande s Bradem Pittem.
-Nejrsději nosí džíny a berevná trička s nápisy.Také miluje náušnice."Mám jich doma určitě stovky,ale snažím se je poctivě střídat."
-Má pearsing v pupíku.
-Miluje hraní.
-Je trénovaná tanečnice.
-V roce 2004 byla podle časopisu Glamour zvolena za nejatraktivnější filmovou herečku,podle časopisu New Woman byla první mezi 50 nejkrásnějšími celebritami a podle časopisu Empire byla zvolena za nejvíce sexy filmovou herečku.
-Školu skončila v 16 letech.
-Když byla malá,lidé ji oslovovali "Boo".Neuvědomovala si,že její jméno Keira až od svých 7 let.

Chybí Vám tu něco???

29. srpna 2006 v 16:05 | Eviiika |  Anketky:o)
Rozhodla jsem se,že by bylo dobré se vás zeptat co tu chcete!:o)
Takže-máte něco rádi a já to tu nemám???Chcete něčeho víc-jako třeba víc informací,fotek apod.???Co Vám tu chybí???
Tak hlasujte a když dáte odpověď ano napište mi do komentářů Vaše přání
TAK HLASUJTE A PIŠTE!!!:o)
P.S.-Odpovím všem!
Papa Vaše Eviiika:o)

Co řekla Keira:o)

29. srpna 2006 v 15:36 | Eviiika |  Keira Knightley
,,Sama sebe bych nenazývala herečkou.Mám ještě příliž málo zkušeností na to,abych mohla sama sebe takhle nazývat.Věřím ale,že každou rolí se budu stále zlepšovat.Řekla bych to takhle:zkouším být dobrou herečkou,ale nevím,jestli se mi to jednou podaří."
,,Moje oblíbená scéna z Pirátů je ta,když jsem sama na ostrově s kapitánem Sparrowem.Proč?Přece kůli tomu,že můžu tvrdit,že jsem byla na opuštěném ostrově s Johnnym Deppem."
,,Když se mi nějaké boty líbí,což se stává dost často,tak jdu a koupím si je,i když právě nemají moji velikost.A pěkně si je doma skrblím."
,,Nesvlékla bych se,kdybych si myslela,že to není podstatné.Ale když je to důležité a pro dobrou věc,bez problémů jsem to udělala.Je to součást mé práce."
,,Strašně nerada se na sebe dívám.Když na vás zírá váš vlastní ošklivý ksicht,je to děsně nepříjemný pocit.Vždycky si pomyslím,že vypadám jako chlap."
,,Prvních pár minut se v korzetu cítíte fantasticky.Máte vosí pas a fantastický dekolt,ale pak začnete mít problémy s nedostatkem kyslíku."
,,V tomhle byznysu nikdy nevíte,co bude zítra.Můžete se dostat rychle nahoru a stejně rychle zase spadnout na dno.Lidé si vaší tvář pamatují jen chvíli,protože každou sekundou se vynoří nějaká nová.Já jsem teď ta nová,zítra to bude třeba někdo jiný.Tak to chodí.Až přijdu na řadu já,budu hysterčit a hroutit se,že už je konec,ale pohnu se zase o kousek dál nebo začnu dělat něco úplně jiného.Všechno je to v podstatě o přežití.A když vás to frustruje,měli byste dělat jinou práci."
,,Když jsme natáčeli bojové scény (Král Artuš),byl to ohromný zážitek.Připadala jsem si,jako by mi bylo jedenáct a ocitla jsem se zpátky na dětském hřišti."
,,Ve štrnácti mě v Londýně oslovil člověk z modelingové agentury.Měla jsem pupínky po celém obličeji a on se mě zeptal,jakou nosím velikost oblečení.Když jsem mu prozradila,že osmatřicítku,a on mi odpověděl:"Promiňte,ale my bereme jen čtyřiatřicítky až šestatřicítky",pochopila jsem,že tohle není nic pro mě."
,,Dělalo mi poněkud problém hrát před modrým plátnem,neboť pozadí vytvořily až později trikoví animátoři.Na druhou stranu mě moc bavilo mířit a střílet z filmové pistolky."
,,Nejdřív jsem si žádné změny nevšimla,ale najednou jsem začala zjišťovat,že třeba jet autobusem začíná být problém.Je hrozně divné,když vás lidi poznávají na ulici,vědí,kdo jste a vy o nich nevíte vůbec nic."
,,Mým vzorem je Katharine Hepburn a Vivien Leigh.Ne pro jejich nadání,ale pro jejich vytrvalost."
,,Nedokonalost je daleko zajímavější.Každý chce být dokonalý,ale to je nudné a navíc to ani není reálné.Charakter člověka,který je nějakým způsobem špatný,je milionkrát zajímavější sledovat."
,,Cítím se teď méně blonďatá a...ehm,bystřejší.Taky se cítím daleko silnější."(po ztmavení vlasů)
,,Opravdu nikdy nevíš,co se stane zítra.Je tohle moje poslední práce?Nemám žádné pohádkové iluze."
,,Nemám moc ráda večírky.Nejsem zrovna společenský tvor."
,,Neumím žádný cizí jazyk a je mi kůli tomu trošku trapně.Hrozně ráda bych chtěla umět francouzsky.Jezdím totiž často do Francie,kde mám spoustu kamarádů,ale bohužel se tam s nimi jejich řečí nedomluvím."

Jaký film Keiry je ten nej???

28. srpna 2006 v 21:28 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak a máme tu filmíky Keiry!:o)A s tím přichází i další anketa!Jaký film se nejvíc líbil tobě???Jaký máš názor???A co se ti na tom filmu líbilo???
Tak hlasujte a pište nazory!!!

Filmografie Keiry

28. srpna 2006 v 21:18 | Eviiika |  Keira Knightley
1998-Royal Celebration
1994-Vesnická aféra
1995-Nevinné lži
1996-Treasure Seekers
1998-Coming home
1999-Star Wars:Skrytá hrozba
1999-Oliwer Twist
2001-Princezna zlodějů
2001-Díra
2001-Deflation
2002-Pure
2002-Prdosi
2002-Doktor Živaho
2002-Blafuj jako Beckham
2003-Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly
2003-Láska nebeská
2004-Král Artuš
2005-Svěrací kazajka
2005-Stories of Lost Souls
2005-Domino
2006-Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže
2007-Piráti z Karibiku:Na konci světa

Na kolik % je ti sympatická Keira Knightley???

28. srpna 2006 v 10:52 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak jak jste si už jistě všimly,přibyla mi nová rubrika "Keira Knightley".Tuto herečku jsem na můj blog dala proto,že hraje v Pirátech z Karibiku:o)
A co vy,jaký máte na Keiru názor?Jak podle vás hraje?Máte jí rádi nebo ji naopak nemusíte?
Hlasujte a pište Vaše názory do komentářů!:o)

Keira Knightley-životopis

28. srpna 2006 v 10:48 | Eviiika |  Keira Knightley
Povolání-herečka
Datum narození-26.3.1985
Znamení-Beran
Je dcerou herce Willa Knightleyho a divadelní autorky Sharman Macdonaldové.Dříve se jmenovala Kiera,jméno si však změnila.Bohužel trpěla dyslexií,ale za pomoci své matky se jí tento handicap podařilo překonat.Herectví se věnuje od dětství.Poprvé si zahrále v televizním dramatu Royal Celebration,když jí bylo osm let.
Obsadila roli dvojnice Natalie Portman,byly si však tak podobné,že si spousta lidí myslí,že obě role hrála Natálie.
Upoutala pozornost postavou nadšené fotbalistky Jules Paxtonové,za jejíž ztvárnění ve sportovní komedii Blafuj jako Beckham (R.G.Chadhaová) získala cenu londýnských filmových kritiků pro novou herečku a Cenu za herecký výkon ex aequo na MF ženských filmů v Bordeaux.
Ztělesnila postavu Lary v nové TV verzi Dokrora Živaga a v Hollywoodu se prosadila úlohou guvernérovy dcery Elizabeth v divácky úspěšné dobrodružné komedii Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly.Účinkovala v krátkých filmech Deflation a New Year´s Eve.Byla oficiálním hostem MFF v Kalrových Varech 2002.
Jako Jackie Price zazářila roku 2005 ve filmu režiséra Johna Mayburyho,Svěrací kazajka,kde si zahrála po boku Adriena Brodyho.
Ve stejném roce se dále objevila v roli Elizabeth ve filmu Pýcha a předsudek (režie Joe Wright) a v roli modelky Domino Harvey,která opustí svou kariéru a stane se lovkyní lidí ve snímku Domino.
Natočila pokračování Pirátů z Karibiku:Truhla mrtvého muže.Do kin se dostalo 3.srpna 2006.Připravuje se i třetí díl ve kterém opět uvidíme celou trojici.
I když je ještě víceméně teenager,tak má za sebou několik opravdu kasovních úspěchů.Ale i přesto žije doma s rodiči a bratrem a prozatím si neosvojila hvězdné manýry některých jejích hereckých kolegů.Můžeme jenom doufat,že jí to vydrží.

Keira ťape Londýnem bosky!

27. srpna 2006 v 19:58 | Eviiika |  Keira Knightley
Z časopisu Bravo
Také ve věčně deštivém Londýně uhodily letos nevídaná vedra.Dokonce taková,že Keira (21) vyrazila do ulic velkoměsta naboso.Tvrdí,že je to příjemnější.A světe div se,i karibská pirátka má po procházce po městském asfaltu nohy stejně zaneřázené jako každá jiná smrtelnice!Takže Keiro,mazej do sprchy!:o)

Co má rád Jack Sparrrow???

27. srpna 2006 v 11:24 | Eviiika |  Jack Sparrow
Tak jsem přemýšlela co může mít rád Jack Sparrow-první věc co mě napadla je moře a to i on sám říkal převlečené Elizabeth za muže:,,Jsem hluboce polichocen,synku,ale má jediná láska je moře.".Takže Jack má rád moře!
Ale co dál???Napadl mě jeho klobouk,který často strácí,nebo mu ho někdo krade...No,takže tu máme další jeho lásku-no ale dovedete si představit Jacka bez klobouku,jako že by ho už nikdy nenosil,no to já teda ne:o)
Další jeho láskou bude určitě jeho kompas.Ten je vážně dost dobrej,protože dovede člověka tam,po čem nejvíc touží.Jak jsme mohli vidět již v prvním díle,dovedl ho k Černé perle a v druhém díle dokonce k srdci Daveyho Jonese!To by mě teda zajímalo,kam ho dovede ve třetím díle...!?Takže další jeho láska je kompas:o)
A určitě a to je snad už i jasné je jeho láskou jeho loď-Černá perla.Jak jsme si mohli všimnout v prvním díle na konci filmu,jak mu podali klobouk a řekli:,,Kapitáne Sparrowe,Černá perla je Vaše!".V tomto záběru bylo vidět,jak je strašně dojatej:o)
A co si myslíš ty?Co má ještě Jack rád???Napiš to do komentářů!:o)

Jak se vám líbí můj blog???

26. srpna 2006 v 15:25 | Eviiika |  Anketky:o)
Je to sice taková divná otázka,ale chtěla bych vědět jak se vám líbí můj blog.Ráda bych tu měla všechno co vás zajímá a co se vám líbí.Kdyby jste tu něco chtěli,něco vám tu scházelo,nebo se vám nelíbilo...pište do komentářů,nebo na email (nejdete v rubrice Pro Vás:-)).
Díky:o)

Co říkáte na Jacka Sparrowa???

26. srpna 2006 v 12:14 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak co,co říkáte na Jacka Sparrowa???
Můj názor je vám jistě jasný už když se podíváte na můj blog,který je věnovám právě jemu!:o)
Já když jsem se poprvé podívala na tento film a viděla první záběr na Jacka,věděla jsem že se mi tento film bude moc moc líbit.Nevím ani proč,ale ihned jsem si ho zamilovala.Proto se na tento filmík dívám dost často.Vždy,když mi vyzbyde chvilička už vím na co se dívat:-)Už aby vyšla dvojka na dvd a já se nemusela dívat pořád na jeden díl:o)
Tak pište názory a hlasujte!:-)

Co se ti líbí víc-Prokletí Černé perly nebo Truhla mrtvého muže???

26. srpna 2006 v 12:08 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak teď už tu máme dva filmíky,které můžeme shlédnout!
Ale co se víc líbilo tobě???A jaký máš na tyto filmíky názor???Napiš to do komentářů a hlasuj v anketě!!!:o)

A jak se těšíš na ,,trojku" tedy Na konci světa???

26. srpna 2006 v 11:57 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak,jedničku a dvojku už jsme mohli vidět,ale co trojka,která ještě není v kinech?Jak se na ní těšíš ty?
Já strašně moc,protože chci vědět,jak dopadne Jack,který se na konci druhého dílu vrhl do tlamy Krakenovi...A také mě zajímá,jak to všechno skončí!Však bude to docela škoda,že už jenom jeden díl,který bude příští rok a tohle všechno zkončí,moc se mi to líbí taková ta "pirátská mánie" která se kolem nás točí.No jo no,ale co se dá dělat,budeme muset doufat,že se rozhodnou a natočí ještě čtyřku nebo pětku,ale jak řekl Johnny Depp v rozhovoru s jedním časopisem,rád by natáčel dál,ale jednou to vážně musí zkončit.Tak snad to nějak dobře dopadne.
Tak pište názory a hlasujte v anketě!

Kdo je ti nejvíc sympatický z Pirátů???

26. srpna 2006 v 11:49 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak co,kdo je ti nejvíc sympatický???No,myslím si,že je z čeho vybírat,tak co,pro koho padne tvůj hlas?
Bude to statečný,krásný a vtipný kapitán Jack Sparrow?Nebo také velice pohledný a též statečný,však víc slušný Will Turner?Nebo překrásná Elizabeth?Nebo raději dáváš přednost lstivému kapitánu Barbarossovi?A nebo je to ctižádostivý a dá se říct i pohledný kommodor Norrington???
Nebo je to někdo úplně jiný?Napiš mi ho a jestli ti stačí tento výběr,tak hlasuj!:o)

Jaký film se ti líbil nejvíc???

26. srpna 2006 v 11:42 | Eviiika |  Anketky:o)
A tady jsou filmíky Johnnyho-vybírala jsem asi ty nejznámější,protože by ta anketa jinak byla strašně veliká-protože Johnny už natočil přes 40 filmů:o)
Tak hlasujte a kdyby tu nebyl "váš" oblíbený filmík,tak mi ho sem připište!:)

Jaký film se ti nejvíc líbil???

26. srpna 2006 v 11:37 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak a máme tu filmíky Orlanda-a co na ně říkáš ty,jaký z těchto uvedených se ti nejvíc líbil???A nebo tu není uvedený?Napiš ho!:-)

Jak se ti líbí Johnny Depp???

26. srpna 2006 v 11:35 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak co říkáš na Johnnyho???No podle mě je to ten nejlepší herec,protože on své role až tak nehraje,on je prožívá a splývá s jeho hranou postavou...No je to ten nejlepší herec a to je můj názor!A taky je mocinky hezkej hlevně jeho role v Pirátech:o)
A co si o něm myslíš ty?Souhlašíš semnou,nebo máš jiný názor?
Tak sem s vašimi názory:o)Jen pište a hlasujte!:)

Jak se ti líbí Orlando Boloom???

26. srpna 2006 v 11:30 | Eviiika |  Anketky:o)
A máme tu další anketku:-)Teď jde o Orlanda-jak se ti líbí?Jaký máš na něj názor?Jak podle tebe hraje své role?Co si o něm myslíš???
Hlasuj a piš:o)

Kdo je podle tebe lepší???

26. srpna 2006 v 11:28 | Eviiika |  Anketky:o)
Tak co,kdo je podle tebe lepší?Johnny Depp nebo Orlando Bloom?
Kdo se ti víc líbí?Koho máš radši?
Tak nezapomeň hlasovat a psát komentáře!:)